آهن آنلاین
تشدید گرانی آهن با معاملات اعتباری

تشدید گرانی آهن با معاملات اعتباری

سه‌شنبه 05 اردیبهشت 1402
زمان مطالعه: 3 دقیقه
در این مقاله می خوانید:

بازار آهن در روز گذشته، با در نظر نگرفتن تلاش‌های بازارساز برای کنترل قیمت آهن الات، در همه زیرمجموعه‌های بازار با افزایش قیمت‌ها و فعالیت‌های افزایشی خود را آغاز کرد.

به طور مشخص، قیمت میلگرد آجدار در اکثر نقاط فروش با افزایش بین ۲۰۰ تا ۱۰۰۰ تومان همراه بود و تعداد کمی از کارخانه‌ها قیمت میلگرد را ۲۶ هزار تومان اعلام کردند. به نظر می‌رسد با توجه به معاملات محصولات اولیه در بورس کالا، قیمت کف این محصول به ۲۷ هزار تومان هم برسد. برای بررسی قیمت آهن به صفحه اصلی سایت آهن آنلاین مراجعه کنید.

همچنین، قیمت تیرآهن نیز در اکثر نقاط فروش در هر شاخه با افزایش بین ۵۰ تا ۱۵۰ هزار تومان افزایش یافت. قیمت ناودانی ایرانی و اروپایی، قیمت سپری و نبشی نیز در اکثر کارخانه‌ها با افزایش ۵۰۰ تا ۹۰۰ تومان همراه بود.

روند صعودی قیمت‌ها در بازار آهن

بازار آهن روز گذشته، بدون در نظر گرفتن تلاش‌های بازارسازان برای کنترل قیمت آهن الات، در همه زیرمجموعه‌های بازار با التهابات افزایشی فعالیت خود را آغاز کرد. به طوری که قیمت میلگرد آجدار در اغلب مبادی فروش با افزایش بین ۲۰۰ الی ۱۰۰۰ تومانی همراه بود و تعدادی از کارخانه‌ها هم ثبات قیمت داشتند. در حالی که معدود کارخانه‌ای قیمت میلگرد را ۲۶ هزار تومان اعلام کرد، به نظر می‌رسد با توجه به معاملات محصولات اولیه در بورس کالا، کف این محصول به ۲۷ هزار تومان هم برسد.

همچنین، قیمت روز تیرآهن نیز در اغلب مبادی فروش در هر شاخه بین ۵۰ الی ۱۵۰ هزار تومان افزایش داشت و قیمت ناودانی ایرانی و اروپایی، قیمت سپری و نبشی نیز در اغلب کارخانه‌ها با افزایش ۵۰۰ الی ۹۰۰ تومانی همراه بود.

در زمینه ورق‌ها نیز، همچنان روند صعودی ادامه داشت و قیمت ورق سیاه با افزایش ۳۰۰ الی ۱۰۰۰ تومانی همراه بود اما تعدادی از کارخانه‌ها هم ثبات قیمت داشتند. همچنین، قیمت روز ورق گالوانیزه در بیشتر کارخانه‌ها با افزایش ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ تومانی اعلام شد و قیمت ورق روغنی و ورق رنگی نیز در برخی مبادی حدود ۵۰۰ تومان افزایش داشت.

در بورس، حدود 130 هزار تن آهن اسفنجی عرضه شد و تقریباً 145 هزار تن تقاضا برای این محصول ثبت شد، اما در عمل، حدود 300 هزار تن تقاضا برای آهن اسفنجی برآورد شد که باعث افزایش 26 درصدی قیمت آن شد.

امروز نیز حدود 270 هزار تن محصول فولادی به بازار عرضه می‌شود، از این میزان حدود 185 هزار و 450 تن به شمش بلوم اختصاص داشت که نرخ پایه آن 18 هزار و 154 تومان در نظر گرفته شده است. ارزش این محصول حدود 4.3 درصد افزایش داشته و حجم آن نیز با کاهش 5.6 درصدی مواجه است.

معاملات بورس کالا و معاملات اعتباری، افزایش قیمت آهن الات در دو هفته گذشته را ثبت کرد. احتمال وجود بحران قطعی برق در تابستان و کمبود محصولات، همچنان وجود دارد و ممکن است تولیدکنندگان در معرض ریسک قرار گیرند که باعث بالا رفتن بازار آهن شود. با این حال، همچنان نمی‌توان روند بازار آهن را با دقت و قطعیت پیش‌بینی کرد.

اشتراک گذاری:
لینک مطلب
امتیاز دهید

مقالات مرتبط

ارسال دیدگاه

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.