آهن آنلاین
رشد تولید فولادی ها طی ۸ ماهه سال جاری

رشد تولید فولادی ها طی ۸ ماهه سال جاری

چهارشنبه 07 دی 1401
زمان مطالعه: 3 دقیقه

روند رشد تولید در کارخانه های فولادی با صعود 10 تا 20 درصدی، افزایش چشمگیری را نسبت به سال قبل تجربه کرده است. طبق آمار، در هشت ماهه امسال، روند افزایش تولید فولادی‌ها طی ماه‌های اخیر همچنان ادامه پیدا کرده و در نهایت تولید صعودی ۱۰ تا ۲۰ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه کرده‌اند.

آمار ارائه شده نشان می‌دهد که از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه، تولید آهن اسفنجی بیشترین افزایش تولید را معادل ۲۰ درصد داشته‌ و در مقابل کمترین میزان افزایش را مجموع مقاطع تخت فولادی آن‌هم به میزان ۱۰  درصد به خود اختصاص داده‌ است و نرخ این مقاطع تخت مثل قیمت انواع ورق نیز کمترین تغییر را داشته است. 

در مجموع طی این مدت مقاطع تخت فولادی تولید شده معادل شش میلیون و ۸۶ هزار تن ثبت شده که نسبت به پنج میلیون و ۵۲۷ هزار تن تولیدی طی هشت ماهه ۱۴۰۰، رشد ۱۰ درصدی داشته است.

 

تولید ورق فولادی در کارخانه به تصویر کشیده شده است.

 

همچنین ۱۴ میلیون و ۷۴۴ هزار تن محصولات فولادی و ۲۱ میلیون و ۱۳۶ هزار تن شمش فولاد تولید شده که هرکدام ۱۴ درصد بیشتر از میزان تولید آن‌ها در هشت ماهه ابتدایی ۱۴۰۰ است. علاوه بر این در مجموع هشت ماه نخست سال گذشته به ترتیب ۱۲ میلیون و ۹۱۳ هزار تن محصولات فولادی و ۱۸ میلیون و ۵۲۹ هزار تن فولاد میانی (شمش فولاد) به تولید رسیده بود.

تولید مجموع مقاطع طویل فولادی نیز با افزایش ۱۷ درصدی تولید از هفت میلیون و ۳۸۶ هزار تن در مدت هشت ماهه ابتدایی سال گذشته به هشت میلیون و ۶۵۸ هزار تن در مدت مشابه سال جاری رسیده است.

در نهایت نیز تولید آهن اسفنجی با بیشترین میزان افزایش تولید از ۲۰ میلیون و ۶۸ هزار تن طی مجموع هشت ماه نخست ۱۴۰۰ به ۲۴ میلیون و ۱۵۷ هزار تن در مدت مشابه سال جاری رسیده است که نشان از رشد ۲۰ درصدی تولید این محصول معدنی/ فولادی دارد که باعث تغییراتی در روند رشد قیمت آهن و محصولاتش شده است. 

رشد تولید فولادی‌ها در هشت ماهه امسال در حالی است که طبق برآوردهای صورت گرفته نشان می‌دهد که از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان آبان ماه، تمامی فرآورده‌های فولادی اعم از شمش، مقاطع تخت و طویل، محصولات و آهن اسفنجی با افت تولید سه تا ۱۲ درصدی نسبت به هشت ماهه ابتدایی سال ۱۳۹۹ روبرو شده‌ بودند که در این بین بیشترین کاهش تولید متعلق به مقاطع تخت فولادی ثبت شده بود که با برنامه ریزی هدفمند در پی افزایش این مقدار در چند ماه آینده خواهند بود.

اشتراک گذاری:
لینک مطلب
امتیاز دهید

مقالات مرتبط

ارسال دیدگاه

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.