فرآیند تولید توری
فرآیند تولید توری به دو روش اتوماتیک و دستی انجام میشود. طبق بررسیهای صورت گرفته از پرکاربردترین وسایل استفاده شده جهت حفظ امنیت توری است. بنابراین، ویژگیهایی از جمله ابعاد، چشمه و کیفیت مواد اولیه در تعیین قیمت توری نقش بسزایی را ایفا میکنند.توریهای حصاری نوعی توری هستند که معمولا در حصارکشی زمینهای کشاورزی و باغها مورد استفاده قرار میگیرند و ایمنی لازم را حفظ میکنند. از این رو به آنها فنس باغی نیز میگویند.
فرآیند تولید توری چگونه است؟
تولید توری معمولا به دو صورت اتوماتیک و دستی صورت میگیرد، در ادامه قصد داریم هر یک از این روشها را به طور مختصر مورد بررسی قرار دهیم.
فرآیند تولید توری به روش اتوماتیک
در تولید به روش اتوماتیک، مفتول گالوانیزه و سیاه باید تهیه شود، مفتولها در ضخامتهای متعددی موجود هستند و باید با توجه به سفارش مشتری و استحکام مورد نیاز تهیه شود. به دلیل اینکه بستهبندی مفتولها به صورت قرقرهای است، انحناهایی دارند که به کمک دستگاههای موجود صاف میشوند و اگر نیاز باشد مفتولها را روکشدهی میکنند. با اعمال روکشدهی دیگر نیازی به رنگ آمیزی احساس نمیشود.
حال مفتولها برای حصارکشی آماده شدهاند. مفتولها در جایگاه ویژهای در دستگاه اتوماتیک قرار گرفتهاند. مفتولها برش داده شده و به یکدیگر پیچ داده میشوند. این فرایند به کمک دستگاه اتوماتیک انجام میشود به همین دلیل قابل تنظیم است. قابهای لوزی در توریها همان چشمه توری است که در مرحله تولید محل پیچ خوردن مفتولها به یکدیگر چشمه توری را مشخص میکند. به منظور جلوگیری از باز شدن مفتولها از یکدیگر آنها را به کمک سیم پیچ اتوماتیک محکم میکنند. توری بافته شده برش خورده به قسمت بالا جابجا میشود و رشتههای جدید مفتولها در این دستگاههای ویژه قرار میگیرند و ردیف جدیدی از توری بافته میشود. این عملیات ادامه پیدا میکند و در انتها تمام مفتول موجود که در دستگاه قرار گرفته است به توری تبدیل میشوند. بعد از اتمام بافت حصار، توریهای تولید شده به بخش بستهبندی ارسال میشوند. متراژ مورد نظر برای بستهبندیها در تولیدهای مختلف متفاوت است و معمولا بین ۲۰ تا ۳۰ متری متغیر هستند.
فرآیند تولید توری در انواع مختلف، متفاوت است. در صفحات موجود در لیست زیر میتوانید نرخ انواع توری را ملاحظه بفرمایید:
فرایند تولید توری به روش دستی
توری به روش دستی نیز تولید میشود. در این شیوه تولید، دستگاه اتوماتیکی وجود ندارد، بلکه ۱ تا ۲ نفر فرآیند تولید توری را انجام میدهند. در این شیوه تولید از یک موتور الکتریکی استفاده میکنند تا مفتولها را روی قالب چشمه (تعیین چشمه با قالبهای چشمه صورت میگیرد درصورت تعویض قالب چشمه میتوان سایز چشمه مورد نظر را تغییر داد) بپیچانند. شخصی که مسئول بافتن توری است موتور الکتریکی را روشن میکند و مفتولها را به دور قالب میپیچد و عملیات بافتن آغاز میشود.
سخن پایانی
تولید توری به دو روش دستی و اتوماتیک امکانپذیر است. تنها مواردی که باید برای تولید توری به آنها دقت کرد شامل مواد اولیه، تنظیم چشمهها و در نظر گرفتن استاندارد تولید آن است زیرا تمامی این موارد برای تولید یک توری باکیفیت برای حصارکشی و امنیت محیط موردنظر نقش مهمی دارند. همچنین انتخاب درست نوع توری و در نظر داشتن ویژگیهای آن بر میزان کارایی و قیمت نهایی آن تاثیر میگذارد.