مثال: 09123456789
فراموشی رمز عبور
فرایند تولید پروفیل به دو روش مستقیم و غیر مستقیم تقسیم میشود. پروفیل از جمله مقاطع فولادی که در ساختمان سازی کاربرد بیشتری دارد که در انواع و اشکال مختلفی در بازار موجود است و مورد استفاده قرار میگیرد. قوطیها اسکلت بندی بسیاری از سازهها مانند در و پنجره را تشکیل میدهند به همین خاطر قیمت پروفیل تاثیر زیادی بر هزینه تمام شده برخی از سازهها دارد.
ماده اولیه برای تولید پروفیل، ورق تولید شده توسط کارخانههای فولاد است. این مواد در گذشته توسط واردات از کشورهای آسیای میانه تأمین میشد ما در حال حاضر کارخانههای فولاد مبارکه، گیلان و اهواز توان تولید این ورقها را دارند.
ورق به کار رفته در فرایند تولید پروفیل باید دارای خصوصیات مکانیکی خاصی باشد که طور مثال ورق ST37 استانداردهای کافی برای تولید پروفیل را دارا است. البته در نظر داشته باشید ورقها به صورت کلاف در بازار عرضه میشوند و در ابتدای فرایند تولید پروفیل باید از دستگاههای برش نیمه اتوماتیک و اتوماتیک برای آماده کردن آنها استفاده کرد.
در ادامه روش تولید مستقیم و غیر مستقیم پروفیل را شرح خواهیم داد و مزاریا و معایب هر کدام را برای شما توضیح میدهیم.
در روش تولید مستقیم پروفیل ابتدا با خم کردن ورق شکل زوایای مورد نظر برای پروفیل را ایجاد میکنند و سپس با کمک جوشهای فرکانسی دو به دو، لبههای ورق را به یکدیگر جوش میدهند تا مقطع مورد نظر شکل بگیرد. سپس آن را با کمک اره اتوماتیک محصول برش داده میشود و به مرحله بستهبندی ارسال خواهد شد. از جمله مزایای روش مستقیم میتوان به کیفیت بالا، دقیق بودن ابعاد و ثابت بودن خط جوش اشاره کرد و در مقابل میتوان از معایبی مانند متفاوت بودن قطر پروفیل تولیدی در قسمتهای مختلف و نیاز به دقت بالا نام برد.
برای مشاهده نمودار قیمت پروفیل در چند هفته اخیر به این لینک مراجعه نمایید.
در روش تولید غیرمستقیم پروفیل ابتدا لوله تولید میشود و سپس لولهها را با سه روش شکلدهی مرکزی، لبهای و شعاع به قوطی تبدیل میکنند. با عوض کردن قالبها میتوان انواع مختلفی از پروفیلها را تولید کرد. از جمله معایب این روش در مقایسه با روش مستقیم اندازه اضلاع، خط جوش و انحنای سطحی است که از دقت پایینتری برخوردار هستند.
مثال: 09123456789
فراموشی رمز عبور